Doček u sokobanjskim hotelima Vesti Soko TV 28.12.2010.godine

U sokobanjskim hotelima sve je spremno za doček Nove 2011. godine. Cene su uglavnom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek bogata i raznovrsna, za svačiji ukus i platežne mogućnosti./ Organizacija za turizam,kulturu i sport u petak 31. decembra są početkom u 16 časova, organizuje doček Deda Mraza za najmlađe sugrađene./ Vaspitači Predškolske ustanove „Bucko“ i ove godine, već po tradiciji poriredili su za najmlađe novogodišnju predstavu.

Doček u sokobanjskim hotelima Vesti Soko TV 28.12.2010.godine
28 Decembar 2010

28.12.2010. VEST – Doček u sokobanjskim hotelima

U sokobanjskim hotelima sve je spremno za doček Nove 2011. godine. Cene su uglavnom u visini prošlogodišnjih, a ponuda je kao i uvek bogata i raznovrsna, za svačiji ukus i platežne mogućnosti. U Specijalnoj bolnici “Banjica” postoji veliko interesovanje turista i meštana za doček najluđe noći, tako da će sala i ove godine biti puna. Do sada je prodato 200 aranžmana, uglavnom dvodnevnih i trodnevnih, i oko 220 karata za doček. Doček Nove godine košta 4000 a repriza 2000 dinara. U hotelu “Zdravljak” popunjenost kapaciteta za novogodišnje praznike je 100%, što je više nego prošle godine.Prodati su svi aranžmani i 40-ak karata za doček. Novogodišnju noć u ovom hotelu dočekaće oko 450 gostiju. Za doček treba izdvojiti 4000 dinara a za reprizu 2400. U hotelu “Moravica” ove godine je znatno slabije interesovanje za doček Nove godine u odnosu na prethodne godine. Do sada je prodato je 70 % aranžmana uglavnom dvodnevnih i trodnevnih i samo 20-ak karata za doček. Doček Nove godine košta 4500, a repriza 2500 dinara.

Doček Deda Mraza

Organizacija za turizam, kulturu i sport u petak 31. decembra są početkom u 16 časova, organizuje doček Deda Mraza za najmlađe sugrađene. Pre toga biće izvedena pozorišna predstava u anfiteatru kod Amama. Za prvi januar za banjske goste biće organizovana manifestacija ‚‚Dobro jutro u Ozren Bašti‚‚ uz grejanu rakiju, čaj i trubače, saznajemo od direktora OTKS Bratislava Majkića.

Novogodišnja predstava u vrtiću

Vaspitači Predškolske ustanove „Bucko“ i ove godine, već po tradiciji poriredili su za najmlađe novogodišnju predstavu. Sala sokobanjskog vrtića orila se od muzike, šale i dečijeg smeha, Buckići su zajedno sa vaspitačima dočekali Deda Mraza koji je podelio poklone svim vaspitno obrazovnim grupama. Ovogodišnja predstava nosila je naziv „Na krovu mašte“.


28.12. 2010. VEST: KARATE, POLAGANJE

Svake godine na kraju prvog polugodišta pred Novogodišnje praznike Karate klub "Ozren-Sokotop" organizuje polaganje za žuti, narandžasti, zeleni, plavi i braon pojas. Za ova zvanja sutra polaže tredesetak kandidata uzrasta od 5 do 15 godina, saznajemo od trenera kluba, Tanje Ivić. Polaganje će se održati u sali O. Š. "Mitropolit Mihailo" sa početkom u 19h. Nadamo se da će svi naši kandidati položiti, kaže Tanja Ivić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt