Nacrt plana generalne regulacije Sokobanja - Vesti TV Sokobanja

U skladu sa do sada sprovedenom procedurom i nakon datog mišljenja Komisije za planove opštine Sokobanja 25. marta započeo je postupak Javnog uvida u „Nacrt plana generalne regulacije Sokobanja“ i trajaće do 25 aprila.

Nacrt plana generalne regulacije Sokobanja - Vesti TV Sokobanja
28 Mart 2011

29.03..2011. V E S T – Javni uvid

plan sokobanjeU skladu sa do sada sprovedenom procedurom i nakon datog mišljenja Komisije za planove opštine Sokobanja 25. marta započeo je postupak Javnog uvida u „Nacrt plana generalne regulacije Sokobanja“ i trajaće do 25 aprila. Zainteresovani građani i sve oni koji su imali bilo kakav problem vezan za urbanizam ili uređenje građevinskog zemljišta mogu da dođu u opštinu i ostvare uvid u Nacrt plana generalne regulacije. Primedbe se dostavljaju Odeljenju za urbanizam odnosno Opštinskoj upravi opštine Sokobanja. Komisija za planove opštine Sokobanja u obavezi je da sve te primedbe sagleda, da stručnu ocenu i usvoji ukoliko za to postoji mogućnost.Radi se o izuzetno značajnom dokumenti koji sa jedne strane definiše urbanistički pravac razvoja Sokobanje a sa druge strane pruža mogućnost da se nakon njegovog usvajanja omogući izgradnja svim zainteresovanim investitorima u onim delovima Sokobanje u kojima je to moguće i u skladu sa nameno Prostornog plana , kaže predsednik opštine Dimitrije Lukić.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt