OBAVEŠTENJE političkim strankama - Vesti RTV Sokobanja 21.03.2012.

OBAVEŠTENJE političkim strankama:: Opštinska uprava Opštine Sokobanja dostavila je našoj redakciji Saopštenje u kome stoji:

OBAVEŠTENJE političkim strankama - Vesti RTV Sokobanja 21.03.2012.
21 Mart 2012

21.03.2012. OBAVEŠTENJE političkim strankama

opstinske odlukeOpštinska uprava Opštine Sokobanja dostavila je našoj redakciji Saopštenje u kome stoji: obzirom da je počela predizborna kampanja i da je utvrđeno da se plakati postavljaju na mestima koja za to nisu predviđena, obaveštavamo vas da je članom 104. Odluke o komunalnom uređenju predviđeno da se plakati, oglasi i slični javni natpisi mogu isticati samo na objektima koji su za tu namenu izgrađeni, kao i na oglasnim tablama. Članom 106. Odluke zabranjeno je isticanje plakata i javnih natpisa na stablima drveća, fasadama zgrada ili na objektima koji nisu izgrađeni za tu namenu. Potrebno je da se u toku kampanje ponašate u skladu sa odlukom o komunalnom uređenju, a ukoliko to ne činite preduzimaće se zakonske mere, stoji u Saopštenju.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt