Opštinska izborna komisija Sokobanja - Vesti RTV Sokobanja 21.03.2012.

IZBORI U SOKOBANJI:: Opštinska izborna komisija održala je u petak, 16. marta prvu sednicu na kojoj su usvojeni neophodni obrasci za podnošenje izbornih lista za lokalne izbore u Sokobanji.

Opštinska izborna komisija Sokobanja - Vesti RTV Sokobanja 21.03.2012.
21 Mart 2012

srbija izbori21. 03. 2012. VEST: OIK

Opštinska izborna komisija održala je u petak, 16. marta prvu sednicu na kojoj su usvojeni neophodni obrasci za podnošenje izbornih lista za lokalne izbore u Sokobanji. Izbornu listu je za sada predala Demokratska stranka, očekujemo još nekih 5-6 lista, ali još uvek nemamo najave kada će to biti, kaže predsednik Opštinske izborne komisije, Ivan Pavlović. Novine na ovim izborima su: osim izborne liste, stranke su dužne da predaju i uverenje da je stranka registrovana, zatim, stranke mogu da daju izjavu kojom su saglasne da koriste sredstva iz javnih izvora za pokriće troškova izborne kampanje, kao i to da svaki treći kandidat na listi mora biti ženskog pola, kaže Ivan Pavlović. On kaže da je novina i da kandidati mogu biti samo stranke, koalicije i grupe gradjana, a ne i druge grupe. Osim toga što kandidati moraju biti registrovani, koalicije moraju predati i koalicioni sporazum, a grupe gradjana ugovor o osnivanju, objašnjava Pavlović. Rok za podnošenje izbornih lista ističe 20 aprila u ponoć.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt