Sokobanjski Deda Mraz - Vesti Soko TV 30.12.2010.godine

Opština Sokobanja, kao i svake godine, dodeljuje učenicima O. Š. "Mitropolit Mihailo", novogodišnje paketiće. Danas su paketiće dobili učenici svih sela sokobanjske škole i Odeljenje dece sa posebnim potrebama u Sokobanji, a sutra, popodne prilikom proslave za decu, uz prigodnu predstavu i u Prisustvu "Deda Mraza", ispred Kafe kluba 17, paketiće će dobiti i ostali učenici iz Sokobanje.

Sokobanjski Deda Mraz - Vesti Soko TV 30.12.2010.godine
30 Decembar 2010

30. 12. 2010. VEST: Sokobanjski Deda Mraz

Opština Sokobanja, kao i svake godine, dodeljuje učenicima O. Š. "Mitropolit Mihailo", novogodišnje paketiće. Danas su paketiće dobili učenici svih sela sokobanjske škole i Odeljenje dece sa posebnim potrebama u Sokobanji, a sutra, popodne prilikom proslave za decu, uz prigodnu predstavu i u Prisustvu "Deda Mraza", ispred Kafe kluba 17, paketiće će dobiti i ostali učenici iz Sokobanje. I ove godine smo obradovali najmladje novogodišnjim paketićima, kaže predsednik opštine, Dimitrije Lukić. Poklone su danas u svim selima naše opštine i odeljenju dece sa posebnim potrebama delila 4 Deda mraza-učenika sokobanjske osnovne škole. Predsednik opštine je pozvao svu decu da prisustvuju sutrašnjoj svečanosti u centru Sokobanje i poželeo im da u novoj godini uče i budu vredni.

30.12.2010. VEST – Udruženje Roma “Istina”

Udruženje Roma “Istina” iz Sokobanje, podelilo je danas novogodišnje paketiće i školski pribor deci romske nacionalnosti do 10 godina. Novogodišnje paketiće i ove godine obezbedila je opština Sokabanja. Deda Mraz je svim mališanima, kojih je bilo stotinak podelio paketiće i poželeo im je mnogo sreće i zdravlja u Novoj 2011. godini. Predsednik Udruženja Roma „Istina“ ovom prilikom uputio je zahvalnost Opštini Sokobanja koja već treću godinu za redom obezbeđuje sredstva za romsku decu.


30.12.2010. VEST – Prvo polugodište školske 2010-2011. godine završava se sutra

U Osnovnoj školi Mitropolit Mihailo na sednici nastavničkog veća održanoj ove nedelje utvrđeni su uspeh i disciplina učenika na kraju prvog polugodišta. 70,51 % učenika ostvarilo pozitivan uspeh, a 25, 86% negativan, saznajemo od pomoćnice direktora sokobanjske Osnovne škole Tanje Nikolić. Ono što je karakteristično za ovaj period je da imamo malo veći broj neocenjenih učenik ukupno 23-oje što je znatno veći broj nego prošle godine, kaže Tanja Nikolić. Ovom prilikom svim učenicima i radnicima škole čestitala je Novogodišnje i Božićne praznike.


30. 12. 2010. VEST: LDP obnavlja rad u Sokobanji

Liberalno demokratska partija obnavlja rad u Sokobanji. U planu je otvaranje kancelarije, kao i osnivačka Skupština Opštinskog Odbora LDP-a saznajemo od Predraga Stevanovića iz LDP-a. Danas je LDP organizovala akciju podele propagandnog materijala u centru Sokobanje. Najavljene aktivnosti su u planu za proleće, a o tačnom datumu javnost će biti obaveštena putem medija, kaže Stevanović. On je iskoristio priliku da svim gradjanima Sokobanje i gostima poželi srećne Novogodišnje praznike i pozvao je sve gradjane kojima je liberalna opcija u politici bliska da se pridruže radu stranke.


30. 12. 2010. VEST: OZREN SOKOTOP

U Karate klubu "Ozren-Sokotop" sinoć u školskoj sali održano je polaganje za zvanja žutog, narandžastog, zelenog, braon i plavog pojasa. Polagalo je 30 kandidata od 5 do 15 godina, saznajemo od trenera kluba, Tanje Ivić. Polaganje se već godinama unazad obavlja 2 puta godišnje, početkom juna meseca, i krajem decembra, pred novogodišnje praznike. Tradicionalno, polaganja su uspešna, jer su deca veoma zainteresovana i redovno vežbaju, kaže član UO Karate kluba "Ozren Sokotop" Radoslav Lukič. Svi kandidati su položili, neki uslovno, što znači da će na sledećem polaganju opravdati zvanje, a neki su dobili čist pojas, objašnjava Tanja Ivić. Ovo polaganje je opravdalo naša očekivanja, dodala je ona. Od naših karatista naredne godine očekujemo dobre rezultate, medalje, i naravno plasman medju prvih 8 u reprezentaciji kaže Tanja Ivić. Svi karatisti, nagradjeni su diplomama.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt