Sportska dešavanja 30.04.2012.

15.kolo prolećnog dela Opštinske lige u fudbalu odigrano je za vikend. Postignuti su sledeći rezultati: / Mlada reprezentacija Srbije od 9 do 18 godina ovog vikenda bila je na pripremama u Sokobanji.

Sportska dešavanja 30.04.2012.
30 April 2012

30.04.2012. VEST- FK Ozren

U 23.kolu Pomoravsko-timočke zone, fudbaleri Ozrena su u Majdanpeku pretrpeli još jedan poraz na gostovanju u ovoj sezoni, izgubivši od ekipe FK Majdanpek rezulatatom 3 – 0. Posle ovog kola fudbaleri Ozrena se nalaze na 14. mestu Pomoravsko-timočke zone pa im u preodtalih 7 kola predstoji grčevita borba za opstanak. U narednom, 24. kolu, Ozren dočekuje ekipu FK Župa iz Aleksandrovca, jednog od direktnih rivala u borbi za opstanak. Utakmica se igra u subotu 05. maja na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 16 i 30. Igrači i rukovodstvo Ozrena pozivaju svoje navijače da dođu u što većem broju i sportskim navijanjem pomognu Ozrenu.


30.04.2012. VEST Opštinska liga

15.kolo prolećnog dela Opštinske lige u fudbalu odigrano je za vikend. Postignuti su sledeći rezultati:

Bukovik – Mladost 1-1

Rtanj – Slemen 3-4

Palilulac- Napredak 0-2

Utakmica Trebič-Ozren 2 je odložena, dok je Omladinac bio slobodan.

U sledećem kolu sastaju se:

Slemen – Omladinac

Trebič – Bukovik

Mladost – Rtanj

Napredak – Ozren 2,

Ekipa Palilulca je slobodna.


30.04.2012. VEST - Karate

Mlada reprezentacija Srbije od 9 do 18 godina ovog vikenda bila je na pripremama u Sokobanji. Na pripremama je bilo 56 takmičara, imali su 4 treninga dnevno u periodima kada će se u Parizu održavati takmičenja i finalni mečevi. Ovo su prve uvodne pripreme, gde se pravi selekcija i odvajaju kata timovi i borba timovi, pripreme će do prvenstva u Parizu biti organizovane svakog vikenda po klubovima. Ovo je već dugi niz godina jedna od najuspešnijih evropskih selekcija za mlade, a na ovom prvenstvu očekuju vrhunske rezultate. Prvenstvo Evrope za mlade biće održano početkom juna u Parizu, a učestvovaće 2 takmičara KK Ozren Sokotop.


Sloga Žučkovac - Sloga Minićevo 4:1

U 19. kolu Okružne lige Zaječar Sloga iz Žučkovca pobedila je Slogu iz Minićeva rezultatom 4:1. Golove za ekipu iz Žučkovca postigli su Bogojević Bojan (2), Prvulović Stefan i Aleksić Slaviša. U sledećem kolu Sloga gostuje ekipi Midžor u Kalni.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt