Sportske aktivnosti 03.10.2011. - Vesti TV Sokobanja

Karatisti Ozren Sokotopa osvojili su ukupno 12 medalja / Fudbaleri Ozrena poraženi su u Kladovu od ekipe FK Đerdap / Fudbaleri Sloge iz Žučkovca igrali su nerešeno 1:1 u Minićevu / IV kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend

Sportske aktivnosti 03.10.2011. - Vesti TV Sokobanja
3 Oktobar 2011

03.10.2011. VEST – Karate

sport Na prvom kvalifikacionom turniru za prvenstvo Srbije u karateu održanom proteklog vikenda u Kruševcu karatisti “Ozren Sokotopa” osvojili su ukupno 12 medalja i to: 7 zlatnih, 2 srebrne i 3 bronzane. Zlato u katama osvojili su: Nenad Stanisavljević, Miljana Kostić, Aleksandar Petković, Marija Aleksić, Danilo Lukić i Ivana Zanfirović. Zlato u borbama pripalo je Miljani Kostić.


03.10.2011. V E S T – FK „Ozren“

U sedmom kolu Pomoravsko timočke zone fudbaleri Ozrena poraženi su u Kladovu od ekipe FK „Đerdap“ rezultatom 3:0. Posle sedmog kola ekipa Ozrena nalazi se na petom mestu na tabeli sa 12 osvojenih bodova. U narednom kolu Ozren dočekuje ekipu FK „Majdanpek“. Utakmica se igra u subotu, 08. oktobra na stadionu „Bata Nole“ na Podini sa početkom u 15 i 30.


03.10.2011. V E S T – Pioniri Fk „Ozren“

U drugom kolu Pionirske lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga pioniri FK „Ozren“ izgubili su od svojih vršnjaka iz ekipe FK „Radnički“ iz Lubnice rezultatom 0:2. U narednom kolu pioniri Ozrena igraju u Grljanu kod Zaječara protiv vršnjaka iz ekipe FK „Rudar“. Utakmica se igra u nedelju 09. oktobra.


03.10.2011. VEST – Okružna liga

U 6. kolu Okružne lige Zaječar fudbaleri Sloge iz Žučkovca igrali su nerešeno 1:1 u Minićevu sa istoimenom ekipom. Strelac za Slogu iz Žučkovca je bio Slaviša Aleksić..U narednom kolu Sloga dočekuje ekipu „Midžor“ iz Kalne. Utakmica se igra u nedelju od 15:30 časova.


03.10.2011. VEST – Opštinska liga

IV kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend. Evo i rezultata:

Pobeda – Bukovik 2:6

Trebič- Palilulac 3:0

Slemen – Mladost 2:2

Napredak – Rtanj 0:1

Ozren 2 - Omladinac 4:4

Nakon IV kola prvo mesto na tabeli sa 10 bodova zauzima Trebič, na drugom mestu nalazi se ekipa Napredak sa 9 bodova. Poslednja na tabeli bez ijednog osvojenog boda je ekipa Pobeda.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt