Sportski pregled 31.10.2011.godine - Vesti Tv Sokobanja

Sportski pregled:: FK Dunav Prahovo - FK Ozren Sokobanja 1 : 0 / Pioniri Ozrena su pretrpeli visok poraz od znatno spremnije ekipe BSK rezultatom 13-2 / Četvrta Opštinska stonoteniska liga u organizaciji STK Ozren i OTKS počinje ovog vikenda / Osmo kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend

Sportski pregled 31.10.2011.godine - Vesti Tv Sokobanja
31 Oktobar 2011

31.10.2011. VEST-FK Ozren

sport U jedanestom kolu Pomoravsko-timočke zone fudbaleri Ozrena gostovali su Prahovu kod Negotina gde su se sastali sa ekipom FK “Dunav”. Utakmica je završena minimalnom pobedom domaće ekipe 1-0. Posle ovog kola ekipa Ozrena zauzima osmo mesto na tabeli. U narednom kolu Ozren dočekuje ekipu FK “Napredak” iz Drenovca. Utakmica se igra u subotu, 05. novembra, na stadionu Bata Nole na Podini sa početkom u 14 časova.


31.10.2011. VEST-FK Ozren, pioniri

U okviru šestog kola Lige pionira Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga pioniri Ozrena gostovali su u Bogovini gde su se sastali sa svojim vršnjacima iz FK „BSK“. Pioniri Ozrena su pretrpeli visok poraz od znatno spremnije ekipe „BSK“ rezultatom 13-2. S obzirom da ekipa „BSK“ nije imala mlađu selekciju petlići Ozrena su u uvom kolu bili slobodni.


31.10.2011. VEST – Opštinska liga

Osmo kolo Opštinske fudbalske lige odigrano je za vikend. Evo i rezultata:

Slemen – Palilulac 3:2

Mladost -Omladinac (Blendija) 6:3

Bukovik – Rtanj 1:1

Trebič – Napredak 2:2

Ekipa Ozren2 u ovom kolu bila je slobodna

Nakon VIII kola prvo mesto zauzima ekipa “Trebič” sa 14 bodova, na drugom mestu nalazi se „Rtanj“ sa 11 bodova. Poslednja na tabeli je ekipa „Bukovik“ sa 5 poena. FK “Pobeda” je istupio iz daljeg takmičenja pa se njegovi rezultati brišu, a rezultati ekipa koje su igrale sa ovom ekipom, takođe se brišu.


31.10.2011. VEST-Stoni tenis

Četvrta Opštinska stonoteniska liga u organizaciji STK Ozren i OTKS počinje ovog vikenda. Za takmičenje se prijavilo osam ekipa a još nije odlučeno po kom će se sistemu liga igrati. U ligu će se povremeno uključivati i ekipa mlađih kadeta STK „Ozren“ kako bi se mladi igrači spremali za takmičenja u seniorskoj konkurenciji. Miodrag Ilić, referent za sport OTKS očekuje dobro takmičenje i žestoku borbu za zvanje najbolje ekipe u Sokobanji.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt