Takmičenja-Besede Zoranu u čast - Vesti Soko TV 25.01.2011.godine

Sokobanja je dobila organizaciju kvalifikacionog takmičenja-Besede Zoranu u čast. Ove godine temu, citat dr Zorana Djindjica: „pre nego što baciš kamen na drugog, reci šta si uradio“ gradjani su izabrali putem interneta.

Takmičenja-Besede Zoranu u čast - Vesti Soko TV 25.01.2011.godine
25 Januar 2011

25. 01. 2011. VEST - Takmičenja-Besede Zoranu u čast

Sokobanja je dobila organizaciju kvalifikacionog takmičenja-Besede Zoranu u čast. Ove godine temu, citat dr Zorana Djindjica: „pre nego što baciš kamen na drugog, reci šta si uradio“ gradjani su izabrali putem interneta. Takmičenje se organizuje šesti put za redom u Srbiji u organizaciji fonda dr Zoran Djindjić i Demokratske stranke. Pravo da se prijave imaju svi mladi ljudi od 18 do 30 godina, a detaljne prijave za ovo takmičenje mogu naći na zvaničnom sajtu Demokratske stranke: www.ds.org.rs. Naša ideja je da da na jedan aktivan način obeležimo 8 godina od ubistva dr Zorana Djindjića i 10 godina od postavljenja na mesto premijera, rekao je narodni poslanik, Dejan Nikolić na konferenciji za novinare. Ovo je takmičenje regionalnog karaktera i očekuje se veliki broj takmičara iz cele Jugoistočne Srbije. Narodni poslanik, Dejan Nikolič poziva mlade ljude da se prijave na ovo takmičenje i probaju svoje liderske veštine i svoje veštine u govorništvu. Takmičenje će se održati 26. februara u 17h u hotelu „Moravica“.

25.01.2011. V E S T – Svetosavska akademija

Svečana Svetosavska akademja održana je večeras u hotelu „Zdravljak“ . U programu su učestvovali: Veliki orkestar škole za muzičke talente iz Ćuprije, poznati glumac, Aleksandar Dunić, koji je nastupio sa monodramom Milovana Vitezovića : "Mudri, junačni Vojvoda Janko Katić", i hor O. Š. "Mitropolit Mihailo. Dobrotvorno društvo “Sveti Sava” nagradilo je zlatnikom učenika generacije – Aleksandra Đorđevića.

25.01.2011. V E S T – Nastavak obeležavanja SV Save

U četvrtak, na Dan Sv. Save, biće održana lituirgija u crkvi Sv. Preobraženja Gospodnjeg sa početkom u 8h. Predškolska ustanova "Bucko",već tradicionalno povodom dana Svetog Save organizuje priredbu koju sa svojim vaspitačima pripremaju predškolci, a kojoj će prisustvivati i sve ostale vaspitne grupe.Priredba će biti održana u četvrtak 27. januara sa početkom u 10 časova. Sve ostale grupe sa svojim vaspitačima obradjuju Svetosavlje, pa će sva deca prilagodjeno svom uzrastu biti upoznata sa likom Svetog Save kaže Miladinka Milenković direktorka Predškolske ustanove „Bucko“.U četvrtak na dan Svetog Save, u skladu sa tradicijom, rezanje svetosavskog kolače biće obavljeno u zgradi stare škole sa početkom u 10 i 30. Svetosavsko slavlje biće organizovano i u svim izdvojenim odeljenjima.

25.01.2011. V E S T – Sokolovo pero i Sv. Sava

Povodom dana Svetog Save KK „Sokolovo pero“ sutra organizuje Književno veče duhovne poezije. Književno veče će biti održano u klubu penzionera sa početkom u 16 časova. Književni klub „Sokolovo pero“ poziva sve ljubitelje duhovne poezije da svojim pisustvom uveličaju Književno veče posvećeno prvom srpskom arhiepiskopu Svetom Savi.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt