XXV Sednica Opštinskog veća - Vesti Soko TV 28.10.2010.godine

XXV Sednica Opštinskog veća biće održana u ponedeljak 1. novembra. Na dnevnom redu naćiće se 13 tačaka / Projekat uredjenja poljskih puteva u svim mesnim zajednicama, za koji je Opština Sokobanja konkurisala kod Ministarstva poljoprivrede u završnoj je faz / VIII kongres SPS-a, biće održan 11. decembra. Sednica OO SPS-a biće održana sutra i na njoj će biti utvrdjen sastav Opštinske konferencije / Elektroistok otpočeo je kampanju utuženja svih potrošača koji duguju za utrošenu električnu energiju / XI Smotra kulturnog stvaralaštva Borsko-zaječarskog okruga biće održana sutra u Knjaževcu. U programu će učestvovati penzioneri i invalidi rada iz Sokobanje... /

XXV Sednica Opštinskog veća - Vesti Soko TV 28.10.2010.godine
28 Oktobar 2010

28.10.2010. V E S T – XXV Sednica Opštinskog veća

XXV Sednica Opštinskog veća biće održana u ponedeljak 1. novembra. Na dnevnom redu naćiće se 13 tačaka, između ostalih: Razmatranje i donošenje Rešenja o postavljanju načelnika Opštinske uprave opštine Sokobanja, Razmatranje i utvrđivanje predloga I Rebalansa Odluke o budžetu opštine Sokobanja za 2010 godinu, Razmatranje i utvrđivanje predloga Zaključka o usvajanju Rebalansa Programa poslovanja Direkcije za urbanizam i izgradnju za 2010 godinu, Razmatranje i utvrđivanje predloga Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o cenama komunalnih usluga JKP „Napredak“, Razmatranje i utvrđivanje predloga Odluke o prihvatanju obaveze servisiranja duga po projektu Izgradnje kompleksa sportskih bazena u Sokobanji, Razmatranje i utvrđivanje predloga Odluke o minimumu procesa rada i načinu njegovog obezbeđivanja u predškolskoj ustanovi „Bucko“, Razmatranje i utvrđivanje predloga Odluke o obrazovanju Opštinskog štaba za vanredne situacije kao i Razmatranje i donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Pravilnik o izmeni Pravilnika o unutrašnjoj organizaciji i sistematizaciji radnih mesta u Opštinskoj upravi. XXV Sednica Opštinskog veća biće održana u maloj sali Skupštine opštine sa početkom u 11 časova.


28. 10. 2010. VEST: Uredjenje poljskih puteva u završnoj fazi

Poljski puteviProjekat uredjenja poljskih puteva u svim mesnim zajednicama, za koji je Opština Sokobanja konkurisala kod Ministarstva poljoprivrede u završnoj je fazi, saznajemo od, pomoćnika predsednika opštine za poljoprivredu, Saše Jovanovića. Vrednost projekta je 7 000 000 din. Učešće Ministarstva u ovom projektu je 70%, a loklane samouprave 30 posto, kaže Jovanović. Odredjen je i izvodjač radova. Ostalo je jedino potpisivanje Ugovora izmedju izvodjača i resornog Ministarstva, kaže Jovanović. Projektom je predvidjeno popunjavanje poljskih puteva u svim mesnim zajednicama i očekujemo da se svake godine radi po 500m poljskih puteva u svakoj MZ. Ovo je novina u Ministarstvu poljoprivrede i mi ćemo svake godine konkurisati za ove investicije, kaže Saša Jovanović.Radovi će početi po potpisivanju Ugovora sa izvodjačima, ukoliko to vremenski uslovi dozvole Rok je 60 dana a ukoliko vremenske prilike budu loše, radovi će biti nastavljeni na proleće, saznajemo od Saše Jovanovića.


28. 10. 2010. VEST: VIII kongres SPS-a, biće održan 11. decembra.

VIII kongres SPS-a, biće održan 11. decembra. Sednica OO SPS-a biće održana sutra i na njoj će biti utvrdjen sastav Opštinske konferencije i datum sednice, saznajemo od predsednika OO, Zorana Milovanovića. Opštinska konferencija će na sednici razmatrati pitanja koje će biti teme kongresa, a biće donet I izveštaj o radu izmedju VII i VIII kongresa. Na sednici će biti razmotren Predlog programa rada SPS-a, za naredni period. Najavljene su i promene, tako da će se razmatrati i Predlog Statuta Socijalističke partije Srbije.


28.10.2010. VEST – Elektroistok otpočeo je kampanju utuženja svih potrošača koji duguju za utrošenu električnu energiju

Dugovanja potrošača za utrošenu električnu energiju iz meseca u mesec se povećavaju za 10 do 15 posto, kaže Siniša Petrović, direktor Elektrodistribucije u Sokobanji, i sada iznose oko 150 miliona dinara. Elektroistok otpočeo je kampanju utuženja svih potrošača koji duguju za utrošenu električnu energiju,kaže Petrović.


27..10.2009. VEST - XI Smotra kulturnog stvaralaštva Borsko-zaječarskog okruga biće održana sutra u Knjaževcu

XI Smotra kulturnog stvaralaštva Borsko-zaječarskog okruga biće održana sutra u Knjaževcu. U programu će učestvovati penzioneri i invalidi rada iz Sokobanje, Zaječara, Majdanpeka,Bora, Boljevca, Kladova i Negotina. Penzioneri će svoje umeće pokazati u sledećim disciplinama: horsko pevanje,solo pevanje, literalno stvaralaštvo, recitatorstvo, likovno stvaralaštvo, folklorne igre i narodne rukotvorene, kaže predsednik Opštinske organizacije penzionera Stojadin Stojković-Disco.


28. 10. 2010. VEST: FK „Ozren“

U zaostaloj utakmici VII kola Okružne lige Fudbalskog saveza Zaječarskog okruga fudbaleri "Ozrena" juče na stadionu "Bata Nole" u Sokobanji pobedili ekipu "Mladost" iz Sumrakovca rezultatom 3:2. Strelci za "Ozren" bili su Urošević, Pejčić i Petrović. U IX kolu Okružne lige FK "Ozren" se u subotu, 30. oktobra, sastaje sa ekipom "Midžor" iz Kalne. Utakmica se igra na stadionu "Bata Nole" u Sokobanji sa početkom u 14h.

FUDBAL – PIONIRI

Pioniri FK "Ozren", u okviru VII kola Lige pionira i mladjih pionira Borskog i Zaječarskog okruga, u nedelju, 31. oktobra, sastaju se sa vršnjacima iz FK "Radnički" iz Lubnice. Utakmica se igra na stadionu "Bata Nole" sa početkom u 11, 15h.

FUDNAL, DRUGI TIM

Drugi tim FK "Ozren" u nedelju, 31. oktobra, u okviru IX kola Opštinske lige sastaje se sa FK "Bukovik" iz Vrbovca. Utakmica se igra na stadionu "Bata Nole" sa početkom u 14h.

Smeštaj Privatni smeštaj Smeštaj sa bazenom Hoteli u Sokobanji Pansioni Seoski turizam Smeštaj na jezeru Cenovnik O Sokobanji O Sokobanji Istorija Istorija Prvi tragovi naselja Turski period Prvi ustanak Naredba 1837-1880 Do II svetskog rata NOB i revolucija Zdravstvo Zdravstvo Zdravstveni turizam Faktori lečenja Kupanje Inhalacija Radioaktivnost Radioaktivne vode Mineralne vode Lekovite vode Znamenite ličnosti Kako doći? Klima Oblačnost Padavine Magla Vetar Vegetacija Vremenska prognoza Odgovori Predsednika Opštine Gradski vodič Gradski vodič Izletišta Parkovi Mapa grada Crkve Autobuske linije Doček nove godine Wellness centar Restorani Akva Park Etno restoran STARA VODENICA Vesti Linkovi Nekretnine Kontakt